KUCINTA KAU

by - 10:00 PG

Assalamualaikum  dan salam sejahtera  semua. Kucinta kau? Eh Zumal cinta pada siapa agaknya yer. Sebenarnya ianya bukan pasal cinta pada seseorang tapi...

Kucinta


Hah... Dah dapat jawapannya. Itulah Kucinta. Makanan kucing yang selalu Zumal belikan buat si manja di rumah nie.

Kucinta nie dipack dalam packing bersaiz 1kg. Ianya 100% nutrisi seimbang, tanpa bahan pengawet, boleh mencegah FLUTD dan kaya dengan omega 3 dan 6.

Produk Kucinta dihasilkan bersih dan suci tanpa bahan yang haram. Walaupun yang nak makan itu adalah kucing, bersih dan suci menjamin kesihatan kucing kita. 

Paling penting yang korang patut tahu, Kucinta nie paling murah. Sekilo hanya RM7.30. Sebelum GST dulu Zumal beli dengan harga RM6.90.

Produk Kucinta ini adalah keluaran Thailand, korang boleh dapatkan di mana-mana kedai dan pasaraya berhampiran...

You May Also Like

3 ulasan

  1. ewahhh ewahh ewahhh kucinta ye.. Mummy tak pernah jumpa pon brand ni... takpa nanti leh surveyyy.. Tp kucing mummy ini ada sikit demand asyik nak wett food je... ee kopak!

    BalasPadam
  2. sedapnya nama makanan kucing ni ... ingatkan apa la yang kucinta tu :)

    BalasPadam