BLOGGER BARU KE???

by - 4:17 PTG

Assalamualaikum  dan salam sejahtera  semua. Hai kenal Zumal tak? Lama tak bersiaran di blog nie. Dulu url blog nie azmworld.blogspot.com tapi hari nie secara rasmi Zumal bertukar ke url baru encikzumal.blogspot.my.


Jangan tersilap blog duniazumal.blogspot.my masih wujud tau. Cuma blog nie agak lama ditinggalkan tapi masa mandi manda pagi tadi datang pulak idea nak hidupkan blog nie dengan nama baru. Idea dari bilik air kot. Bukan tempat baik la Zumal. Ish...

Hari nie Zumal buka kiosk perniagaan  lewat sikit. Pukul 2.00 petang. Orang lain dah fikir nak balik Zumal baru nak berniaga  kan??? Alahai pelik ko nie!!! Cuma nak gossip tadi ada orang tu membelek kiosk Zumal. Zumal tak nampak la tapi puan jaga yang maklumkan.

Zumal terfikir customer  yang datang tapi selepas beberapa  minit orang tu datang lagi. Bukan customer tapi pesaing yang besor. Tolonglah encik pesaing, awok dah kayo jangan la duk memporak peranda bisnes orang lain k. Kenapa fikir camtu? Sebabnya Zumal kenal sangat dengan dia. Mak cik dia bomoh tau. Fuh ketaq I. Hehe. Opps...

You May Also Like

18 ulasan

  1. eh..patut lain..la nape buat blog lain pulak...tapi ni ada entry 2014..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baru tapi tak berapa baru sangat. Saja nak tulis lain sikit kat sini ^-^

      Padam
  2. Asalamualaikum..hai blogger baru..
    .:-))

    Salam kenal

    BalasPadam
  3. Blogger lama cuma nama je baharu...hehehe

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Salam kenal juga... eh macam kenal je...

      Padam
    2. Salam kenal juga... eh macam kenal je...

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. ehhhh... Blogger barulahh..leh kenal? hehehhe :P

    BalasPadam
  7. oh blog lama tukar url rupanya ... ingat blog baru :)

    BalasPadam